Nieuws

Het laatste nieuws

Jeugdorkest

Deze week was een hele muzikale week voor ons jeugdorkest!

Afgelopen woensdag hebben zij een concert gegeven in Herberg Welgelegen waar de ouderen hebben genoten van een geslaagde middag. Zaterdag namen zij deel aan het jeugdorkesten festival ‘Sastival’ in Noordwijkerhout. De dag werd afgesloten met een potje bowlen en gezamenlijk eten.

Concert 18 november

Zaterdag 18 november is het zover! Valkenburg’s Harmonie geeft op die avond haar najaarsconcert in het Dorpshuis.

Op het programma staan stukken die allemaal origineel voor harmonieorkesten zijn geschreven. Het is een gevarieerd programma waar u kunt luisteren naar muziekstukken met herkenbare klanken vanuit verschillende landen. Zo hoort u Irish Castle waar u zeker de typisch Ierse klanken zult herkennen en tijdens het stuk Al Gharb wordt u meegevoerd naar de Arabische landen. Verder staan ook Sousa On Parade, Alternances, Gallito e.a. op het programma.

Deze avond staat het orkest weer onder leiding van haar dirigent Frank de Jong.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur.

Kaartjes zijn vooraf verkrijgbaar bij alle leden van Valkenburg’s Harmonie en op de avond zelf aan de deur van de zaal.

Zet de datum alvast in uw agenda en kom genieten van een muzikale avond!

Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doet Valkenburg’s Harmonie weer mee met Rabo Clubsupport!

We sparen voor een verenigingstenue voor ons jeugdorkest. Zij geven elk jaar ongeveer 8 concertjes in Valkenburg en daarbuiten. Op dit moment dragen onze leerlingen tijdens deze concertjes eigen kleding. Een nieuw verenigingstenue voor onze jeugd zorgt voor een gezellige en uniforme uitstraling van het jeugdorkest tijdens concertjes. Zo hoort ieder kind erbij en zijn wij door iedereen te herkennen.

Stemt u ook op ons! Dit kan t/m 26 september via de Rabo app of www.raboclubsupport.nl

Muziek aan Zee

17 juni om 14.00 uur is de eerste editie van Muziek aan Zee.

U bent welkom op het Andreasplein in Katwijk. De orkestklas van Valkenburg’s Harmonie speelt van 16.10 – 16.30 uur waarna de middag wordt afgesloten door een gezamenlijk optreden van alle leerlingorkesten.

Themaconcert Filmmuziek

Zaterdag 15 april kunt u weer genieten van een muzikale avond in het Dorpshuis. Het thema is Filmmuziek, we spelen muziek uit verschillende films en series. U kunt o.a. luisteren naar de muziek uit Harry Potter, Spiderman, Frozen, James Bond en Alladin.

Tijdens de muziek kunt u genieten van beelden uit de films. 

Kortom; een avond die u niet mag missen!