Nieuws

Het laatste nieuws

Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doet Valkenburg’s Harmonie weer mee met Rabo Clubsupport!

We sparen voor een verenigingstenue voor ons jeugdorkest. Zij geven elk jaar ongeveer 8 concertjes in Valkenburg en daarbuiten. Op dit moment dragen onze leerlingen tijdens deze concertjes eigen kleding. Een nieuw verenigingstenue voor onze jeugd zorgt voor een gezellige en uniforme uitstraling van het jeugdorkest tijdens concertjes. Zo hoort ieder kind erbij en zijn wij door iedereen te herkennen.

Stemt u ook op ons! Dit kan t/m 26 september via de Rabo app of www.raboclubsupport.nl

Muziek aan Zee

17 juni om 14.00 uur is de eerste editie van Muziek aan Zee.

U bent welkom op het Andreasplein in Katwijk. De orkestklas van Valkenburg’s Harmonie speelt van 16.10 – 16.30 uur waarna de middag wordt afgesloten door een gezamenlijk optreden van alle leerlingorkesten.

Themaconcert Filmmuziek

Zaterdag 15 april kunt u weer genieten van een muzikale avond in het Dorpshuis. Het thema is Filmmuziek, we spelen muziek uit verschillende films en series. U kunt o.a. luisteren naar de muziek uit Harry Potter, Spiderman, Frozen, James Bond en Alladin.

Tijdens de muziek kunt u genieten van beelden uit de films. 

Kortom; een avond die u niet mag missen!

Afscheid Gerrit

Na een muzikale carrière van ruim 74 jaar was afgelopen zaterdag het laatste concert voor Gerrit. Via deze weg nogmaals bedankt voor je muzikaliteit en humor, we gaan je missen Gerrit!

Rabo Club Support

Wat een mooi resultaat! Dankzij al jullie stemmen mogen wij dit mooie bedrag ontvangen voor een multifunctionele tent voor aan ons gebouw. Mogelijk gemaakt door Rabobank ClubSupport, bedankt allemaal!

Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doen wij weer mee met Rabo Clubsupport!

Voor het organiseren van activiteiten hebben wij een nieuwe tent nodig die aan ons gebouw kan worden geplaatst. Dit maakt het uitvoeren van buitenconcerten door de jeugd, het jaarlijkse kerststukjes maken (met Jivak), bindingsactiviteiten en dergelijke mogelijk. We hebben daar uw stem voor nodig!

Stemmen kan van 5 t/m 27 september via de Rabo App of www. rabobank.nl/clubsupport