Nieuws

Het laatste nieuws

Themaconcert Filmmuziek

Zaterdag 15 april kunt u weer genieten van een muzikale avond in het Dorpshuis. Het thema is Filmmuziek, we spelen muziek uit verschillende films en series. U kunt o.a. luisteren naar de muziek uit Harry Potter, Spiderman, Frozen, James Bond en Alladin.

Tijdens de muziek kunt u genieten van beelden uit de films. 

Kortom; een avond die u niet mag missen!

Afscheid Gerrit

Na een muzikale carrière van ruim 74 jaar was afgelopen zaterdag het laatste concert voor Gerrit. Via deze weg nogmaals bedankt voor je muzikaliteit en humor, we gaan je missen Gerrit!

Rabo Club Support

Wat een mooi resultaat! Dankzij al jullie stemmen mogen wij dit mooie bedrag ontvangen voor een multifunctionele tent voor aan ons gebouw. Mogelijk gemaakt door Rabobank ClubSupport, bedankt allemaal!

Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doen wij weer mee met Rabo Clubsupport!

Voor het organiseren van activiteiten hebben wij een nieuwe tent nodig die aan ons gebouw kan worden geplaatst. Dit maakt het uitvoeren van buitenconcerten door de jeugd, het jaarlijkse kerststukjes maken (met Jivak), bindingsactiviteiten en dergelijke mogelijk. We hebben daar uw stem voor nodig!

Stemmen kan van 5 t/m 27 september via de Rabo App of www. rabobank.nl/clubsupport

Bijzonder jubileum

Traditiegetrouw worden tijdens de jaarlijkse barbecue de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar was er één jubilaris, maar wel een hele bijzondere.

Anneke van der Meij mocht haar 65-jarig lidmaatschap vieren!

Voorzitter Arjan Hogewoning mocht haar het gouden, met robijnen ingelegde, speldje opspelden en de bijbehorende oorkonde uitreiken.

Anneke is een voorbeeld voor velen. Zelfs nu zij sinds kort helaas niet meer kan meespelen is zij nog steeds een trouw bezoeker van de repetitie en in het verleden heeft zij veel leerlingen blokfluit- en klarinetlessen gegeven. Een groot aantal van haar vroegere leerlingen zijn nog steeds te vinden in het orkest.

Voor al haar inzet voor de vereniging is zij eerder dit jaar, tijdens de ledenvergadering, benoemd tot erelid van Valkenburg’s Harmonie.

Vanaf deze plek nogmaals van harte gefeliciteerd!

120 jarig bestaan

Vandaag is een bijzondere dag voor onze vereniging. Op 26 juni 1902 is Valkenburg’s Harmonie opgericht, we vieren vandaag ons 120-jarig bestaan!

Deze eerste foto van het orkest komt uit 1908

Markt Groot Valkenburg

Zaterdag a.s. (11 juni) staan wij op de markt Groot Valkenburg in Dorpsweide!

Je kunt bij ons terecht voor heerlijke poffertjes en het proberen van een instrument. Ook als je een instrument speelt en op zoek bent naar een gezellig orkest ben je van harte welkom!

En wil je ons steunen dan kun je ter plekke donateur van onze mooie vereniging worden!

Tot zaterdag!

Jubileum en benoeming tot erelid

Tijdens de ledenvergadering van 23 mei j.l. zijn een tweetal leden in het zonnetje gezet.

Arie Ravensbergen ontving de zilveren speld met bijbehorende oorkonde voor zijn 25 jarig lidmaatschap en Anneke van der Meij is benoemd tot erelid van de vereniging.

Opbrengst collecte Herdenkingsconcert

We kunnen terugkijken op een hele mooie avond! We zijn dankbaar voor de vele mensen die naar ons zijn komen kijken en luisteren.

De collecte die is gehouden aan het eind van het concert heeft het mooie bedrag van €582,05 opgebracht. Dit bedrag komt geheel ten goede aan hulp voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.