Nieuws

Het laatste nieuws

Gratis proeflessen muziek en bewegen voor leerlingen vanaf groep 3

Valkenburg’s Harmonie organiseert twee gratis proeflessen “muziek en bewegen”. Dit zijn lessen waarin kinderen kennis leren maken met muziek. Denk hierbij aan ritmes leren spelen, kennismaken met verschillende instrumenten en bewegen op de maat. De kids leren de eerste stappen om op een echt harmonie instrument te spelen.

Vanaf het nieuwe schooljaar bieden we een cursus muziek en bewegen aan (indien voldoende animo). Dit bestaat uit een reeks van 10 lessen muziek en bewegen voor slechts €50. Om te kijken of dit wat is organiseren we dit schooljaar nog 2 gratis proeflessen.


Wie? Leeftijd vanaf groep 3

Wanneer? 18 en 25 juni

Hoelaat? 17.00 – 18.00

Waar? De Trom in Valkenburg (Ringweg 1)

Klik hier om je in te schrijven voor de gratis lessen.

Inschrijven kan tot 16 juni

Jeugdorkest

Deze week was een hele muzikale week voor ons jeugdorkest!

Afgelopen woensdag hebben zij een concert gegeven in Herberg Welgelegen waar de ouderen hebben genoten van een geslaagde middag. Zaterdag namen zij deel aan het jeugdorkesten festival ‘Sastival’ in Noordwijkerhout. De dag werd afgesloten met een potje bowlen en gezamenlijk eten.

Concert 18 november

Zaterdag 18 november is het zover! Valkenburg’s Harmonie geeft op die avond haar najaarsconcert in het Dorpshuis.

Op het programma staan stukken die allemaal origineel voor harmonieorkesten zijn geschreven. Het is een gevarieerd programma waar u kunt luisteren naar muziekstukken met herkenbare klanken vanuit verschillende landen. Zo hoort u Irish Castle waar u zeker de typisch Ierse klanken zult herkennen en tijdens het stuk Al Gharb wordt u meegevoerd naar de Arabische landen. Verder staan ook Sousa On Parade, Alternances, Gallito e.a. op het programma.

Deze avond staat het orkest weer onder leiding van haar dirigent Frank de Jong.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur.

Kaartjes zijn vooraf verkrijgbaar bij alle leden van Valkenburg’s Harmonie en op de avond zelf aan de deur van de zaal.

Zet de datum alvast in uw agenda en kom genieten van een muzikale avond!

Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doet Valkenburg’s Harmonie weer mee met Rabo Clubsupport!

We sparen voor een verenigingstenue voor ons jeugdorkest. Zij geven elk jaar ongeveer 8 concertjes in Valkenburg en daarbuiten. Op dit moment dragen onze leerlingen tijdens deze concertjes eigen kleding. Een nieuw verenigingstenue voor onze jeugd zorgt voor een gezellige en uniforme uitstraling van het jeugdorkest tijdens concertjes. Zo hoort ieder kind erbij en zijn wij door iedereen te herkennen.

Stemt u ook op ons! Dit kan t/m 26 september via de Rabo app of www.raboclubsupport.nl