Valkenburg’s Harmonie doet ook dit jaar mee met Rabo-clubsupport. Daarbij hebben wij uw hulp nodig! Elke stem levert een bijdrage op voor Rabo-clubsupport, dus ook uw stem telt!


Doel

De opbrengst van Rabo Clubsupport is bestemd voor het onderhoud aan het clubgebouw, zodat het gebouw weer netjes en aantrekkelijk oogt voor leden, leerlingen en bezoekers.

Stem uitbrengen

Als u lid bent (of wordt) van de Rabobank dan kunt u uw stem uitbrengen op Valkenburg’s Harmonie (regio Leiden/Katwijk)Klik HIER om te stemmen of ga naarhttps://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/  (deze link kunt u kopiëren in uw adresbalk).Klik vervolgens op ‘stem nu op jouw favoriete club’ en log in (met rekeningnummer en pasnummer).

Stemmen kan ook via de Rabo-app

Stemmen kan vanaf nu tot en met 25 oktober a.s. Breng snel uw stem uit op Valkenburg’s Harmonie! U kunt in totaal 5 stemmen uitbrengen op minimaal 3 verschillende verenigingen. Maximaal 2 stemmen per vereniging.