Kom vrijblijvend een keer langs om de sfeer te proeven of mee te spelen tijdens onze repetities op woensdagavond, we repeteren van 19.45 uur tot 22.00 uur. Als je mee wilt spelen stuur dan een mailtje naar info@valkenburgsharmonie.nl.

Kriebelt het wel maar heb je al (heel) lang niet meer gespeeld? Kom gewoon een keer langs met je instrument, speel mee en kijk wat van je vroegere vorm terugvloeit in de vingers en embouchure! Het gaat ons om met veel plezier muziek op niveau te maken!

Momenteel is direct plek voor de volgende instrumenten in het orkest: trombone, bastuba, trompet en hobo. Staat jouw instrument er niet bij en zoek je wel een orkest? Aarzel niet en vraag of er plek is! Heb je een vraag, wil je langskomen, meer informatie over het lidmaatschap of wil je lid worden van Valkenburg’s Harmonie bekijk dan onze website of neem contact op met één van de bestuursleden.